Om meg

Mitt navn er Rita Arntzen og jeg er utdannet Elkraft-/Energiingeniør fra HiA, Grimstad i 2001 og homeopat fra Norsk Akademi for Naturmedisin, Oslo i 1993 med medlemskap, Reg. Homøopraktikere MNL, og pasientforsikring i Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Disse yrkene utfyller hverandre for begge har med energi, elektrisitet, magnetisme og frekvenser å gjøre. Nå, istedenfor å lage strøm via regulering av vassdrag og kraftstasjoner, handler det om å regulere energien som våre cellers mitokondrier produserer.  Produksjonen av ATP (Adenotrifosfat) inne i våre trillioner av celler blir til kjemisk energi til kroppens metabolisme, og til dette trenges det nok vann! ATP blir ofte kalt en «molekylær valutanenhet». Ref. artikkel om Mitokondrier.

Homeopati er det nest største medisinske system i verden etter skolemedisinen. En homeopat har en bred medisinsk kompetanse. Homeopatisk behandling etterlater ingen slaggstoffer i kroppen og er en trygg behandlingsform. I land som Nederland, Italia, England og Frankrike er homeopati sidestilt med skolemedisinsk behandling.

Under homeopatisk behandling fortsetter du med dine vanlige foreskrevne medisiner fra din lege.

Folk oppsøker homeopat i alle aldre og du trenger ikke å være syk for å oppsøke en homeopat. Å gjennomgå de 3 store miasmemidlene  og de 12 cellesaltene,  ref.artikler (kommer), er en rimelig og god helseforsikring for fortsatt god helse og balanse i kroppens organer og systemer, og for å forebygge sykdom.

Hjertelig velkommen!