Om meg

Jeg har en 3-årig medisinsk utdanning fra Norsk Akademi for Naturmedisin, Oslo, VEKS kurs og godkjenning fra Norges Landsforbund av Homøopraktikere med registrering som MNLH, som garanterer kvalifisering og utdanning samt spesialutdanning i bruk av LM midler hos homeopat Øyvind Bechen over 2 år.

Jeg har årlig oppdatert pasientforsikring, som er obligatorisk for å kunne stå i Alternativregisteret i Brønnøysund.
I tillegg er jeg utdannet Elkraft-/Energi ingeniør, HiA, Grimstad og har jobbet med nettdokumentasjon, GIS systemer og kart, samt overvåking og regulering av kraftstasjoner, vassdrag og luker.

Siden mars 2022 har jeg sagt fra meg mitt kontor på Stoa, Arendal, og er nå som flere andre kolleger gått over til å være Online Homeopat. Enkelte spør hvordan behandler du pasienten uten å treffe dem? Ved bruk av telefon, video og bilder får jeg informasjonen jeg trenger for å velge riktig middel. Midlet blir så sendt i posten.

Homeopati er det nest største medisinske system i verden etter skolemedisin. En homeopat har en bred medisinsk kompetanse samt kunnskap om de mange homeopatisk midler og deres forskjellige potenser.
Homeopatisk behandling etterlater ingen slaggstoffer i kroppen og er en trygg behandlingsform. I land som Nederland, Italia, England og Frankrike er homeopati sidestilt med skolemedisinsk behandling.

Homeopatiske midler er ikke kjemiske, de virker via frekvenser, og reagerer dermed ikke med allopatiske midler du evt. har fått foreskrevet fra lege.

Folk i alle aldre bruker homeopati. Du trenger ikke å være syk for å oppsøke en homeopat. Å gjennomgå de 3 store såkalte miasmemidlene og de 12 cellesaltene,  ref.artikler under Aktuelt, er en rimelig og god helseforsikring for fortsatt god helse og balanse i kroppens organer og systemer, og for å forebygge sykdom.

Hjertelig velkommen!